Låsesmed Hillerød

Ring til din lokale låsesmed i Hillerød

Låsesmed Hillerød

LÅSESMED HILLERØD – Nordsjællands Låseservice

Lokal låsesmed i Hillerød, brug Nordsjællands Låseservice. Vi er autoriserede ruko låsesmed og altid lige i nærheden af dig. Vi tilbyder døgnvagt på låseservice i Hillerød og omegn, så skullle du få brug for hjælp, er vi altid lige i nærheden.

Din lokale låsesmed udfører alle former for låseservice, lige fra oplukning af døre, hvis du har været så uheldig at låse dig ude til​omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov, vi er leveringsdygtige indenfor alle former for sikring.

PRISER PÅ LÅSESMED I HILLERØD

Vi tror på, at låseservice kan leveres nemt og enkelt i Hillerød, uden at det behøver koster en bondegård. Tag fat i os i dag, hvis du har brug for en billig låsesmed i Hillerød.

Du får en fast pris på låsesmedsarbejde i Hillerød, i dagtimerne, aften og i weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Hillerød, og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt Nordsjællands Låseservice på tlf. 30 861 861 eller salg@nsjlaase.dk – vi er på arbejde lige nu!

VEDLIGEHOLD LÅSEN OG UNDGÅ INDBRUD

Hillerød har ligesom resten af Nordsjælland i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i antallet af indbrud i privatejendomme. Kontakt os for at forebygge indbrud, og undgå at blive en del af den kedelige statistik.

De seneste tal over indbrud viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant for både private og erhverv. Her spiller sikker og professionel låseservice i Hillerød en stor betydning.

VI SIKRER DIT HJEM 100%! – LÅSESERVICE DU ALTID KAN REGNE MED

Det tager ikke lang tid hvis du skal have omkodet en lås – skal du have omkodet flere låse, tager det naturligvis lidt længere tid og vi giver et tilbud herpå. Vi kører altid først, når dit hjem er sikret! Ring til os og få en snak om mulighederne om at omstille en eller alle dine låse til én og samme nøgle. Ligemeget hvilken lås du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparere eller udskifte den. Vi går ind for at sikkerheden er i top, og fører derfor kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse, bla. fra Ruko

Der er ingen krav til hvordan man sikrer sig som privatperson i Danmark. Det er dog altid en god ide at sørge for at være ordentligt sikret dette kan gøres på mange niveauer. Der er mange låse i ældre døre som ikke låser korrekt dvs. man med lidt fingersnilde kan kan få dirket låsen op, det er derfor en god ide at sikre sig dette. Din låsesmed i Hillerød kan hjælpe med dette, vi tilbyder bla. et Gratis Sikkerhedscheck.