Låsesmed i Frederiksværk

NORDSJÆLLANDS LÅSESERVICE ER DIN BILLIGE LÅSESMED I FREDERIKSVÆRK MED DØGNVAGT

Låsesmed Frederiksværk

Velkommen til din låsesmed i Frederiksværk. Vores erfarne team af autoriserede og faglærte låsesmede er lige i nærheden!

Vores udkørende døgnvagt låsesmed I frederiksværk er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig alle dage på året. Han kan ofte være fremme hos dig indenfor 25 minutter hvis du har akut brug for en hjælp. Vi har også specialiseret autolåsesmed, hvis du er smækket ude af din bil.

Vi udfører alt fra oplukning hvis du har været så uheldig at låse dig ude til  omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov.

Pris på en låsesmed i Frederiksværk

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Frederiksværk. Vi tror på at du nemt kan levere professionel låseservice i Hovedstadsområdet uden, at det behøver koster en bondegård.

Derfor har vi faste lave låsesmed priser.

Vi har mange års erfaring med at servicerer ejendomme i Frederiksværk, og vores låsesmed er altid lige i nærheden når du har brug for hjælp.

Kontrakt låsesmeden på tlf. 30 861 861 eller salg@nsjlaase.dk – vi er på arbejde lige nu!

Undgå indbrud – låseservice virker på Frederiksværk

Frederiksværk lå for bare få år siden helt i toppen når det gjaldt indbrud i private hjem og have en kedelig Danmarksrekord i indbrud i erhvervsejendomme.  I perioden fra 2009 til 2014 var 60 % af alle erhvervsejendomme på Frederiksværk udsat for indbrud.

De seneste tal fra Danmarks Statistik viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant i Frederiksværk – både for private og erhverv. Her har sikker og professionel låseservice i Frederiksværk betydning.

Frederiksværk ligger nu meget tæt på landsgennemsnittet, hvilket blandt andet skyldes en målrettet indsats i privatsikring fra politiet og borgerne i frederiksværk. Samtidig blev de gamle usikre låse med den runde Ruko-nøgle i samme periode udskiftet til en mere sikker låsecylinder i mange boliger i Frederiksværk.

Har du stadig en rund Ruko-nøgle til dit hjem?

Nordsjællands Låseservice anbefaler ikke Ruko 5 stift nøgle, ring til din lokale låsesmed i frederiksværk og omegn og få et sikkerhedscheck.

Det betyder omvendt også, at hvis du fortsat har en af de runde Ruko-nøgler til dit hjem, kan du hurtigt blive indbrudstyvenes næste mål. Derfor bør du hurtigst mulig få udskiftet låsen med en både dirke- og boresikker lås.

Det Kriminal Præventive Råd anbefaler i øvrigt, at du får udskiftet låsen, hvis der er tegn på slid.

Er du lige flyttet til Frederiksværk? 

Har du lige overtaget en bolig i Frederiksværk  så bør du få omkodet alle dine låse, da der kan florere gamle nøgler til din bolig. Nøgler som tidligere ejere ikke har fået afleveret.

Skal du have en stærk privatsikring, bør du samtidig være opmærksom på, om nøglerne til din bolig er kopieringssikrede. Er de det, skal der følge et kort med nøglerne, som du skal bruge hvis du ønsker at købe ekstra nøgler.

Vores erfarne låsesmed kan på kort tid omkode alle dine låse, så du er den eneste, der har nøgle til dit hjem.

På den måde skal du ikke være bekymret for, om der er kopierede nøgler til dit hjem, og samtidig slipper du for at tage nøgler med, når du forlader hjemmet.

Vi råder og vejleder dig gerne på tlf. 30 861 861 eller salg@nsjlaase.dk

Låseservice du kan stole på – Vi kører ikke, før dit hjem er sikret!

En oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, kan det tage lidt længere tid. Men, vi kører ikke, før dit hjem er sikret! Du kan også få omkodet alle dine låse til én og samme nøgle.

Vi reparerer og udskifter også dine låse ligemeget hvilke låse, du har monteret i dag. Vi fører kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse, og vi kan altid vejlede dig til den bedste løsning.

Vi udfører også andre former for låseservice, som du kan læse om her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for vejledning på 30 861 861 eller skrive på salg@nsjlaase.dk

Autoriseret døgnvagt låsesmed i Frederiksværk

Vores låsesmede er autoriserede låsesmede i Frederiksværk – det er din sikkerhed! Autorisationen som låsesmed er en fire årig uddannelse med dertilhørende eksamener. Så vores låsesmede er uddannede og har samtidig mange års erfaring i låseservice. Vores døgnvagt dækker over, at vi har åbent alle årets dage. Overlad trygt dine låse til os, så garanterer vi dig kvalitetsløsning og professionel låseservice!

Gode råd om låsecylinder og nøgler fra vores låsesmed i Frederiksværk 

Forsikringsselskaberne stiller ikke nogen krav til bestemte låse og nøgler på din bolig hverken med hensyn til alder, mærke eller type lås. De stiller krav om, at din bolig skal være forsvarligt lukket og låst! Vores døgnvagt låsesmed i Frederiksværk anbefaler altid vores kunder, at de har mere ned en Ruko 500 på yderdøren, og gerne en ekstra lås eller dobbeltcylinder.

Udfra vores låsesmeds erfaring med låseservice på Frederiksværk, har vi lavet en række gode råd om låse og nøgler:

  • Har den et rundt nøglehoved, så er den højst sandsynligt ikke tidssvarende
  • Få omkodet eller udskiftet din lås, hvis du lige har overtaget en bolig
  • Hav ikke flere nøgler til din bolig, end der er behov for
  • Opbevar alle nøgler sikkert og forsvarligt
  • Lad ikke nøgler ligge frit fremme
  • Mærk aldrig dine nøgler med adresse
  • Hav ikke nøgler til bil og bolig i samme bundt
  • Børn bør først have nøgler til boligen, når de er store nok til at forstå betydningen
  • Gem ikke en nøgle udenfor
  • Udlever altid kun kopisikre nøgler til fx rengøringshjælp og håndværkere

Er du i tvivl? Kontakt din lokale låsesmed, Nordsjællands Låseservice i Frederiksværk på 30 861 861 eller salg@nsjlaase.dk

Når du skal have nye låse til boligen i Frederiksværk

Der er mange opmærksomhedspunkter ved valg af ny lås eller låse. En ting er, at det er en god ide, at få en specialiseret låsesmed ind over.

En anden ting er, at der eksisterer rigtig mange låse på markedet. Dine låse i Frederiksværk bør være af høj kvalitet, men du kan have forskelligt behov for sikringsniveau alt efter hvor, du skal have monteret de forskellige låse fra hoveddør til skur.

Du kan få låse, som alle bruger den samme nøgle, så funktionaliteten i hverdagen bliver højere, når du både skal til postkassen, indgangsdøren og skuret.

Vores låsesmed i Frederiksværk står også klar til at vejlede dig, og vi tilbyder produkterne til laveste pris på markedet! Kontakt Nordsjællands Låseservice – Frederiksværk på 30 861 861 eller skriv på salg@nsjlaase.dk