Dørlukker

Nordsjællands Låseservice leverer alt inden for dørlukker
En dørlukker regulerer adgangsvejen og beskytter døren ved at styre dens åbne- og lukkefunktioner.

Dørlukkere findes både i mekaniske og automatiske varianter (SE DØRAUTOMATIK). Alle modeller kan justeres og indstilles individuelt, så de fungerer, som de ønsker.

Skal døren kunne åbne og lukke automatisk, har vi flere bud på en driftssikker løsning. Har du brug for et større sikringsystem, kan dørlukkere kombineres med automatisk adgangskontrol og alarmer.

Hvad er en dørlukker?

En dørlukker, eller dørpumpe, sørger for at lukke døren mekanisk efter åbning. Dørlukkere er særligt brugbare på døre med meget trafik, samt på branddøre, sikkerhedsdøre og andre døre, der helst ikke skal stå åbne for længe ad gangen. Dørlukkere kan både anvendes på indvendige og udvendige døre, såvel som på enkeltdøre og dobbeltdøre.

Dørlukkere har flere fordele . De er højst brugervenlige, og kan bl.a. hjælpe dig med at spare på varmen og skabe øget driftssikkerhed. Med en dørlukker er det nemlig muligt at sænke tempoet på lukningen af døren, så man undgår uheld og klemte fingre, når døren smækker i.

I dag finder du bl.a. dørlukkere på rigtig mange virksomheder og offentlige institutioner rundt omkring i Danmark, men det er langt fra sikkert, at du har bidt mærke i det. Dørlukkere i dag kan nemlig fås med både skjult og synlig montage. Vælger man en dørlukker med skjult montage, bygges den enten ind i døren, gulvet eller dørkarmen. Synlige dørlukkere derimod monteres enten på døren eller dørkarmen og kan i dag fås i et simpelt, diskret og elegant design, der kan bidrage til en stilfuld indretning.

Dørlukker

Hvordan vælger jeg den rette dørlukker?

Hos Nordsjællands Låseservice tilbyder vi som udgangspunkt 2 produkter, ASSA ABLOY og Dorma dørlukkere til ethvert formål, så vi kan matche netop dine behov. Du kan vælge mellem standard og komfort dørlukkere til både enkelt- og dobbeltdøre, samt en lang række forskellige monteringsmuligheder. Derudover er der mulighed for at tilpasse lukkehastigheden, og på visse modeller kan også åbnemodstanden justeres, så døren bliver mindre tung at åbne.

Inden du vælger dørlukker, kan du med fordel overveje, hvad netop dit behov er. Start med at overveje hvor dørlukkeren skal placeres. Er der behov for en dørlukker til enkelt- eller dobbeltdøre? Må dørlukkeren være synlig, eller foretrækker du skjult montage? Og skal dørlukkeren monteres på en branddør eller en almindelig dør? Hvis dørlukkeren skal placeres på en branddør, skal du være opmærksom på at vælge en dørlukker, der er særligt egnet til netop dette formål.

Når du har overvejet dørlukkerens praktiske placering, kan du gå videre til at overveje dine personlige behov. Er døren særligt tung, eller skal den placeres et sted med behov for mindre modstand? For ældre mennesker, kan en komfort dørlukker eksempelvis være et rigtig godt valg. Her er der mulighed for at gøre døren lettere at åbne. Skal dørlukkeren placeres på et sted med meget gennemgang eller på et område med mange børn? I så fald kan det være værd at overveje dørlukkerens lukketid, så man eksempelvis kan undgå klemte fingre.

Tal med os

Alt dette er overvejelser, du bør gøre dig inden dit endelige valg. Det lyder måske uoverskueligt, men når du har afgjort hvad netop dine behov er, vil det være let at finde den dørlukker, der lever op til netop dine kriterier. Fælles for alle ASSA ABLOY og Dorma dørlukkere er, at de er produceret i materialer af høj kvalitet og lever op til relevante standarder, så kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. Derudover kan du med vores dørlukkerserie være sikret en funktionel dørlukker i et smukt og stilrent design, der er let at justere til netop dine behov.

Tal med Nordsjællands Låseservice om en dørlukker, der svarer til jeres behov. Vi sælger og monterer kun kvalitetsprodukter, der er gennemtestede og lever op til de påkrævede sikkerhedsstandarder.

Kontakt Nordsjællands Låseservice i dag for et uforpligtende tilbud